Miért mi vagyunk a megfelelő partner?

ÜGYFÉLKÖR

Ügyfélkört építeni mindig izgalmas dolog, hiszen a vállalkozás jövője múlik rajta. Az építkezés végeredménye a gyorsaságon és a minőségen múlik. Mindamellett, hogy azonnal csatlakozhatsz az Immo1 már meglévő ügyféladatbázishoz, természetesen kidolgozott technológiánk van arra is, hogyan tudsz gyorsan és hatékonyan környezeted legismertebb ingatlanosává válni.

REPUTÁCIÓ

Legfontosabb az ügyfelek bizalma, és a bizalom alapja a pozitív reputáció. Ezt kiépíteni csak alapos, tervezett munkával lehet. Kidolgozott módszereink alkalmasak arra, hogy a jó hírnév megőrzése mellett a lehető legtöbben és a leggyorsabban megismerjék a vállalkozásodat. 

TUDÁS

Az ügyfélszerzés és az ügyfélmegtartás alapja a felkészültség és a megfelelő tudás. A felkészült üzletkötő mindig tudja, hogyan pótolja, frissítse az ügyfélállományt, milyen módon kapjon ajánlásokat, és hogyan váljon a környezete népszerű és ajánlott tagjává. Ennek érdekében az Immo1 Modulképzési programja jól felépített és működő ügyfélszerzési és ügyfélmegtartási blokkokkal rendelkezik.